Kattenoppas is voor 2019 geheel volgeboekt, per 1 januari 2020 stop ik met kattenoppas

Ik heb gemerkt dat het oppassen en trimmen lastig te combineren zijn. Ik heb er daarom voor gekozen om mij te richten op het trimmen en om per 1 januari aanstaande te stoppen met de kattenoppas.

Waarom kattenoppas aan huis?

Katten hechten erg aan hun leefomgeving en ze blijven het liefst in hun eigen huis tijdens je afwezigheid. Als je wilt dat je kat een fijne tijd heeft tijdens je vakantie, weekendje weg of afwezigheid, dan kun je gerust een beroep op mij doen.

Voor veel katten is oppas aan huis een uitkomst. Zeker voor schuwe katten, katten met gezondheidsproblemen of bejaarde katten. Ik heb veel ervaring met katten en weet precies waarop ik moet letten.

Wat kan je verwachten?

Ik kom in overleg dagelijks bij je thuis om de kat te voorzien van voer, schoon drinkwater en eventueel medicijnen. Ik zorg daarnaast voor een schone kattenbak en houd de directe leefomgeving van je kat schoon. Ik neem uitgebreid de tijd om je kat op zijn gemak te stellen. Er is veel aandacht in de vorm van aaien, knuffelen, spelen.

Desgewenst kan ik tijdens je afwezigheid je post apart leggen en geef ik je kamerplanten water.

Ik ben iedere dag van de week beschikbaar voor kattenoppas aan huis.

Werkgebied kattenoppas

Kennismaking en tarieven

Ik kom altijd eerst bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je besluit gebruik te maken van mijn diensten, dan leggen we de afspraken schriftelijk vast.

Tarieven katten (per dag):

€ 15 voor eenmaal daags bezoek

€ 2,50 per extra dier

€ 5 voor elk kwartier extra 'knuffeltijd'